Rodokmeny od mojedejiny.cz

Thumbnail

Nenechte si ujít multižánrový festival Město lidem - lidé městu!

V pátek 26. srpna a v sobotu 27. srpna budou českobudějovické ulice v centru města patřit oblíbené akci Město lidem - lidé městu. Ta se koná už počtvrté a každým rokem si toho chystá pro návštěvníky víc a víc! Na co můžete těšit tentokrát?
25. Srpen 2016 - 09:27

Budějčáci se mají zase na co těšit, festival chce vdechnout ulicím jedinečnou atmosféru. Asfaltový povrch českobudějovických ulic Krajinská, Česká a Piaristická tak pokryje žívý trávník, veřejné prostranství zaplní umělci a restauratéři nabídnou hostům osvěžení a pohoštění přímo před svými provozovnami. A chybět nebude samozřejmě ani zajímavý doprovodný program.

Na Piaristickém náměstí vystoupí kapely, jedním z největších lákadel je pak vystoupení Jihočeské filharmonie. Součástí programu je i letní kino, největší setkání chůdařů na území České republiky či vystoupení slacklinistky Terezy Panochové, která hodlá na natažené slacklině přejít celé náměstí! Je toho ale na výběr mnohem a mnohem víc, tak neváhejte a vyražte zažít ulice jinak, než jak je znáte cestou do práce! Akce se koná v pátek od 12:00 do půlnoci a v sobotu pak od 9:00 také do půlnoci. Na veškerý program je vstup zdarma.

 

VIDEOPOZVÁNKA: ZDE

Pro aktuální informace a kompletní program sledujte facebook Město lidem / lidé městu nebo web mestolidemlidemestu.cz!