Rodokmeny od mojedejiny.cz

Festival Mighty Sounds 2018

Necelý měsíc před startem zveřejnil festival Mighty Sounds harmonogram čtrnáctého ročníku. Ten se uskuteční 13. až 15. července v Táboře na letišti Aeroklubu u Čápova dvora. Hlavními hězdami jsou například Anti-flag, Inner Circle, The Rumjacks, Dub FX či Booze & Glory. 
kulturne.com
10. Červenec 2018 - 00:43

Kompletní časový rozpis je už k vidění na stránkách festivalu nebo ve festivalové mobilní aplikaci. V pátek se představí slovenští králové ska Polemic spolu s Dr. Ring Dingem, později večer pak i mistři letních hitů, jamajští Inner Circle. Ke konci pátečního programu přijdou ke slovu domácí žánrově nezařaditelní mágové Lvmen. 

V sobotu mimo jiné vystoupí vynikající celtic punks The Rumjacks, následovat bude královský garážový rock’n’roll švédských Royal Republic a program završí show s vysokým tanečním potenciálem v podání Dub FX. Neděle bude hodně náročná zejména pro fanoušky punku a hardcoru, kromě mnoha dalších zahrají Booze & Glory nebo Sick of it all. Celý festival zakončí svým vystoupením punk rockoví aktivisté z Pittsburghu, Anti-Flag.

Kromě živých pódií, kterých je včetně akustické Black Coffee Stage celkem pět, je připravena i bohatá nabídka divadelních představení a DJ setů. V divadelním stanu Radia 1 už tradičně vystoupí také někteří domácí interpreti, kteří se dramaturgii festivalu trochu vymykají. Letos to bude například špičkový česko-italský umělec Kapitán Demo, navrátilec Xavier Baumaxa, který na Mighty Sounds zahraje po deseti letech, nebo rapper MC Gey.

Vstupenky na festival jsou v předprodeji k dostání od 1550 Kč, na místě budou stát 1700 Kč na všechny tři dny. Pouze v předprodeji je možné zakoupit některé vouchery do kempů, v případě Camp Village DeLuxe zbývá posledních pár desítek míst, pak bude kemp vyprodán. Více informací o vstupenkách i programu najdete na www.mightysounds.cz