Rodokmeny od mojedejiny.cz

Thumbnail

České Budějovice ovládne oblíbený festival Město lidem, lidé městu! Co nabízí?

Už pátý ročník multižánrového festivalu Město lidem, lidé městu proběhne v pátek 25. a v sobotu 26. srpna 2017 v Českých Budějovicích. Na co se můžete těšit?
22. Srpen 2017 - 10:35

Festival, který si rychle získal srdce Budějčáků a nyní již láká i návštěvníky z dalekého okolí. To je akce Město lidem, lidé městu. Centrum města bude i letos opět pokryto 400 metry živé trávy, ve vzduchu budou zavěšeny barevné deštníky a lampiony, tisíce bublin bude létat všude kolem vás, ulice zaplní vůně vybraných gastronomických dobrot, pražené kávy a čerstvých květin.

Kromě návštěvníků vyrazí do ulic i akrobati, zpěváci, muzikanti, herci, artisti, malíři, kuchaři, baristi, kadeřníci, floristi, návrháři, architekti, sportovci, také vaši sousedé a určitě všichni vaši dobří známí! Ulice Krajinská, Piaristická a Česká, také Piaristické náměstí a nově i slepé rameno Malše, ulice Panská a část ulice Hroznova vám připraví nevšední zážitek a atmosféru, díky které už město České Budějovice a veřejný prostor v něm nebudete nikdy vnímat stejnýma očima.

25. a 26. srpna například vyroste v jihočeské metropoli pop up pláž na slepém rameni Malše. Těšte se na lehátka, slunečníky, písek, umění a k tomu i trochu vodního sportu, hudebního doprovodu a barů s drinky.

 

KOMPLETNÍ PROGRAM NAJDETE ZDE

 

Facebooková stránka festivalu

Facebooková událost